Ampliada a regulación do selo de Artesanía Alimentaria con doce novas normas técnicas
O Consello da Xunta tomou razón dun informe da Axencia Galega da Calidade Alimentaria, dependente da Consellería do Medio Rural, no que …
O Consello da Xunta tomou razón dun informe da Axencia Galega da Calidade Alimentaria, dependente da Consellería do Medio Rural, no que …
A Confederación de Empresarios de Lugo (CEL) organiza o vindeiro día 13 de maio, martes unha nova actividade enmarcada no programa CONECTA LUGO. Desta volta …
O Clúster Alimentario de Galicia encara a recta final do período de presentación de solicitudes para os XI Premios Galicia Alimentación. Trátase duns …
O pasado 14 de marzo, o concello asturiano de Vegadeo acolleu unha xornada clave para o proxecto CLIMALACT. Esta iniciativa innovadora, cofinanciada pola …
A Área de Rural da Vicepresidencia da Deputación de Lugo promocionará a carne de poldro de Pura Raza Galega e de Porco Celta nas Feiras e Festas das Quendas …
A localidade de Bretoña, no municipio da Pastoriza, celebra o vindeiro 11 de maio a Festa das freces e a bola de liscos, dous pratos tradicionais da zona que …
O proxecto EDIH DATAlife, financiado polo programa Dixital Europe, busca posicionar a Galicia como un referente europeo na implantación de tecnoloxías …
O proxecto EDIH DATAlife, financiado polo programa Dixital Europe, busca posicionar a Galicia como un referente europeo na implantación de tecnoloxías …
O Diario Oficial de Galicia (DOG) publica a resolución que fixa as bases das axudas destinadas a promover a entrada de agricultores en réximes de calidade, …
Mañá venres, 18 de abril, celébrase na localidade luguesa de Pedrafita do Cebreiro a tradicional Feira do Queixo do Cebreiro, que este ano chega á …
O programa de promoción de produtos de razas autóctonas “Un gusto de rural, un rural de gusto” da área de Rural da Vicepresidencia da Deputación de …
As Indicacións Xeográficas Protexidas Ternera Gallega e Vaca Galega-Boi Galego volveron ser protagonistas nunha nova edición do Salón Gourmets, unha das …
O queixo azul galego Savel, elaborado con leite de vaca en Chantada pola gandería Airas Moniz, alzouse co premio super ouro a categoría internacional para …
O Grupo Central Lechera Asturiana a través da súa empresa CAPSA FOOD, selou a semana pasada a compra dun 20% adicional do capital da sociedade “INNOLACT …
A conselleira do Medio Rural, María José Gómez, acompañada pola directora xeral de Desenvolvemento Pesqueiro, Marta Villaverde, participou hoxe na …
O queixo azul ecolóxico Campobio, da cooperativa asturiana Campoastur, foi recoñecido como o mellor queixo azul de España no 15º Campionato dos Mellores …