Premio ao emprendemento agroalimentario para a cooperativa Vélaro
A Fundación Juana de Vega acolleu hoxe durante toda a xornada na súa sede en Oleiros a presentación dos 11 proxectos que neste 2023 …
A Fundación Juana de Vega acolleu hoxe durante toda a xornada na súa sede en Oleiros a presentación dos 11 proxectos que neste 2023 …
O conselleiro do Medio Rural, José González, acompañado pola directora xeral da Axencia Galega de Desenvolvemento Rural, Inés Santé, e polo director da …
O Clúster Alimentario de Galicia (Clusaga) vén de presentar o primeiro Programa de Desenvolvemento Directivo para Empresas Alimentarias galegas, unha …
Galicia pode presumir de contar con ata 37 selos de denominación de orixe ou indicación xeográfica protexida alimentarias. Son experiencias de calidade ás …
A promoción dos produtos alimentarios de elaboración artesá é un piar básico para consolidar un sistema produtivo baseado na calidade e na produción …
A Fundación Juana de Vega vén de abrir a inscrición na edición 2024 do seu Programa de Apoio a Empresas Agroalimentarias co obxectivo de seguir impulsando …
A Axencia Galega de Calidade Alimentaria, dependente da Consellería do Medio Rural, levará a cabo unhas xornadas técnicas para promocionar a nova figura de …
Gadis volveu a organizar un foro coas mulleres rurais como protagonistas para axudar no seu empoderamento tendo en conta o relevante papel que asumen para o …
A Consellería do Medio Rural, a través da Axencia Galega de Calidade Alimentaria, abre o prazo de inscrición para participar na XXVI Cata dos Queixos de …
O economista e emprendedor belga Gunter Pauli abordou onte en Santiago de Compostela o concepto de “Economía Sostible e Rexenerativa” ante entidades …
A empresa ‘In proteins for all’, unha start up creada no 2022, proxecta construír en Curtis unha planta biotecnolóxica para a extracción e …
Allariz acollerá do 29 de setembro ao 12 de outubro unha nova edición das Xornadas de Carne de Boi – Concello de Allariz. Este ano cumprirase a doceava …
O Grupo de Desenvolvemento Rural Montes e Vales Orientais, en colaboración co Polo de Emprendemento e Apoio ao Emprego da Montaña, continúa desenvolvendo o …
A alimentación sá e os nenos e nenas teñen que ir da man para que os máis pequenos se desenvolvan en plenitude. Unha das maneiras de achegar a boa …
A Facultade de Química da USC será o lugar onde se celebre o encontro ‘Cara a un Futuro Sostible no Sector Agroalimentario Galego’. A doutora e …